Silver Firming Serum

A szérum helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, tisztítja és finomítja a bőr megjelenését.

Alapár 93 300 Ft / 100 ml
Csomagolás: 30 ml
Cikkszám: 1694

 

A Silver Firming Serum a kulcsfontosságú, díjnyertes Neodermyl nevű hatóanyagot tartalmazza, melyben olyan molekulá találhatük, melyek támogatják a bőr saját kollagén- és elasztintermelését. Ez javíthatja a bőr rugalmasságát és feszességét. A ráncok kialakulása megelőzhető, a meglévő ráncok mélysége pedig csökkenthető.

Tartalom 30 ml / 1.01 fl. oz.

29.110 Ft

Leírás

Párizsban a hatóanyag az “In-Cosmetics 2013” kiállításon “Gold Award” díjat kapott. A zsűri döntése megerősítette, hogy mindössze 15 alkalmazás után a bőr rugalmassága javult, és a ráncok mélysége 15%-kal csökkent.

A Silver Firming Serumban található ritka növényi hatóanyagok, valaminr a B12-vitamin támogatják a bőr vitalizálását, és szebbé tehetik a bőr megjelenését.

A magasan finomított kolloid ezüst hozzájárul a sima és tiszta bőrhöz.

Ára:74,65 euro+szállítás

További információk

Hatáskoncepció

A bőr feszessége és rugalmassága helyreáll.

A bőr fiatalítása.

A bőr tisztítása és finomítása.

Használat

Tisztálkodás után reggel és este is vigyen fel egy kis mennyiségű Silver Firming Serumot az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

Ezután a szokásos bőrápolási folyamatot alkalmazza.

Kiszerelés

30 ml

Összetevők

INGREDIENTS: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Silver, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Griffonia Simplicifolia Seed Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Triticum Vulgare Bran Extract, Cyanocobalamin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate