OSTEO ENERGY* por

Növényi anyagokat, ásványi anyagokat, kollagén peptideket, glükozamint, kondroitint, MSM-et és hialuronsavat tartalmazó étrendkiegészítő.

Alapár 113.333Ft / 1 kg + Szállítás
Csomagolás: 300 g
Cikkszám: 1723

1 doboz 300 g-ot tartalmaz. Ez 1 hónapra elegendő.
Az ajánlott adag 10 g (1×2 mérőpohár) naponta.

A kollagén a szervezet szerkezeti fehérjéje, amely a kötőszövetben szintetizálódik, és megtalálható a csontokban, fogakban, porcokban, inakban és szalagokban.

34.380 Ft

Leírás

Az értékes okinawai korallporból származó természetes kalcium és magnézium hozzájárul a normál csontozat és fogazat, a normál energia-anyagcsere és a normál izomműködés fenntartásához.

 

Az életkor előrehaladtával – de a stressz, a túlsúly és a mozgáshiány miatt is – az ízületi porcok kopása fokozódik. Mivel a porc nem kap vérellátást, a porcnak az ízületi folyadékon keresztül újjáépítő anyagokat kell kapnia ahhoz, hogy rendszeresen meg tudjon újulni. A rendszeres testmozgás támogatja az ízületi folyadék keringését, és fontos az egészséges ízületekhez.

Az Osteo Energy* por értékes okinawai korallport tartalmaz természetes kalciummal és magnéziummal, kollagén peptideket magas koncentrációban, valamint természetes hialuronsavat. Az Osteo Energy* emellett értékes bioaktív növényi anyagokat tartalmazó Lucuma gyümölcsport, az acerola gyümölcsből származó természetes C-vitamint, glükozamint, kondroitint és MSM-et tartalmaz.

Ez a termék nem alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára.

Adalékanyagoktól mentes

  • Laktóz-, glutén-, élesztő- és szójamentes.
  • Tejtermékektől mentes.
  • Töltőanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes.
  • Genetikailag módosított anyagoktól mentes.

*A kalcium hozzájárul a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Összetevők

További információk

Használat

Keverje össze az ajánlott napi 10 g (1×2 mérőpohár) mennyiséget egy shakerben 90 ml Aloe Vera bio ivógéllel, majd igya meg.