Inzulinrezisztencia és a PCOS kezelése online tanfolyam/ebook

Próbáld ki az újfajta inzulinrezisztencia és PCOS megoldási lehetőségekről szóló eBook tanfolyamom.

19.900 Ft

Leírás

Te is tapasztaltad már, hogy hiába eszel bármennyit, fél óra múlva úgy érzed, mindjárt összeesel, ha nem kapsz be legalább még egy falatot?

  • Idegessé válsz, ha nem jutsz azonnal ételhez?
  • Meddőségi problémáid vannak, talán hullik a hajad, ráadásul súly- és bőrproblémakkal is küzdesz?
  • Unod az örökös grammok számolgatását?
  • Esetleg felhagynál az elavult 160 grammos diétával?
  • Kíváncsi vagy, én mit tettem azért, hogy ma már ne remegjek, ne szédüljek, ha nem eszem egyből és hogy én miket vetettem be a gyógyulásom érdekébe?

Ha valamelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor az már biztos, hogy jó helyen vagy ahhoz, hogy változtass és az egészséges életmód útjára lépj.

Szeretnéd te is elsajátítani azokat a szokásokat, rutinokat és megoldásokat, melyek segítségével jelentősen megváltoztathatod a mindennapjaidat és jobban érezheted magad a bőrödben?

Akkor ne tétovázz, próbáld ki az újfajta szemléletmóddal átszőtt inzulinrezisztencia es PCOS megoldási lehetőségekről szóló eBook tanfolyamomat, amit a vásárlás után egyből megkapsz  gyógyszerészi étrend-kiegészítői ajánlással és étkezési tervvel kiegészítve.

 

A kurzus során amellett, hogy saját tempóban, otthonod kényelméből haladhatsz az anyag feldolgozásával, bármikor felteheted nekem felmerülő kérdéseidet. Támogatlak téged az elakadások során és segítek, hogy megfelelő idő és energiabefektetéssel te is magad mögött tudhasd a problémákat és végre egészséges életet élhess.