Female Capsules Nőknek

Természetes és vegán

Táplálékkiegészítő növényi anyagokkal, aminosavakkal és cinkkel

Cikkszám: 1736

12.800 Ft

Leírás

Female kapszula

1 doboz 60 kapszulát tartalmaz. Ez 2 hónapra elegendő.
Az ajánlott adag napi 1 kapszula.

Egyedülálló növényi erő cinkkel a női termékenység és élvezet számára. 

 Damiana növénynek (Tunera diffusa) nagy hagyománya van a maja kultúra óta. Damiana azon sáfránymályva növényfajok közé tartozik, amelyek az Egyesült Államok déli államaitól Dél-Amerikáig terjednek. A cserjeszerű növény eléri az 1-2 méter magasságot, és inkább sziklás helyeken nőnek, 500-2000 méteres magasságban.

A Damiana levelek különösen olyan egyedi terpéneket tartalmaznak, mint például a Damianin, amelyek egyetlen más növényben sem találhatók meg. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a damianin, más összetevőkkel együtt, nagy értéket képvisel.

A Maca, a Panax Ginseng és a Passiflora értékes kivonatai, valamint az aminosavak és a cink további összetevői ennek a női élvezetek és termékenység egyedülálló formulának.

Használat

Fogyasszon naponta 1 kapszulát sok vízzel.

Fontos információk: A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó. Terhes és szoptató nők, gyermekek és serdülők, illetve vérnyomáscsökkentő vagy cukorbetegség elleni kezelés alatt történő fogyasztása nem ajánlott.

Összetevők

Female kapszula összetevők