Beauty Pen

Instant Pen – azonnal gyönyörű

 

Alapár 333 167 Ft / 100 ml + Szállítás
Csomagolás: 6 ml
Cikkszám: 533

 

A Beauty Pen termék segítségével azonnal szebbnek és fiatalosabbnak tűnhet.

20.790 Ft

Leírás

Rendkívüli, elképesztő változást tapasztalhat még a mély ráncok esetén is. A Beauty Pen segít abban, hogy kellemesebben és fiatalosabbnak érezze magát. A kisebb ráncok mellett speciális formulájának köszönhetően kisimítja a mély ráncokat is, és különösen a hosszanti ráncok (alvási vonalak) eltűnését teszi lehetővé. Egyszerűen húzza végig az applikátort a bosszantó ráncokon és hagyja rövid ideig beszívódni.

A kínai selyemfa kérgéből, a havasi gyopárból, a gentiumból és a speciális peptidekből származó kivonatok kollagénfokozó tényezőként szolgálnak, és javítják a bőr rugalmasságát. A növényi alapú kollagén azonnal feltöltheti a ráncokat, és fiatalabbá varázsolja a bőrt. Az azonnali hatás órákig tart, és fenntarthatóbb eredményt érhet el a az újbóli alkalmazások során.

Hagyja, hogy inspirálja egy szebb és fiatalabb bőrkép!

Figyelmeztetés: Ne kerüljön szembe. Vigye fel a szem külső sarkára, a szemtől távol. Ha szembe kerül, azonnal öblítse le folyó vízzel 15 percig. Kérjük, tartsa távol a szemétől.

További információk

Használat

Csak a napi arcápolási rutin vagy smink után alkalmazható. Húzza végig az ecsetet hosszanti irányban a bosszantó ráncok felett. Hagyja néhány percig beszívódni, lehetőleg kerülje az arckifejezéseket.

Kiszerelés

6 ml

Összetevők

INGREDIENTS: Aqua (Water), Pentylene Glycol, Propanediol* , Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Isopropyl Palmitate, Sodium Silicate, Lactic Acid, Albizia Julibrissin Bark Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Isoleucine, Acacia Seyal Gum Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Swertia Chirata Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Darutoside, Lecithin, Xanthan Gum, Citric Acid, Palmitic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

*source of palm oil RSPO certified