AP kapszula

ByeByeAge* [AP] Komplex kapszulák
Sulforaphane aktiváló formula
Növényi anyagokat és algákat tartalmazó étrend-kiegészítő
Cikkszám: 1950

26.400 Ft

Leírás

Ahhoz, hogy a glükorafán kifejlessze egyedi, különleges tulajdonságait a szervezetben, aktív formává, szulforafánná kell alakítani. A szulforafánná történő átalakulás egyrészt a mirozináz enzim révén történhet, amely olyan növények természetes összetevője, mint a brokkoli és a mustár, másrészt pedig a beleink természetes baktériumai, feltéve, hogy a bélflóra sértetlen.
Amint egy tanulmány kimutatta, a mirozinázban gazdag sárga mustármag kivonat hozzáadása négyszeresére növeli a glükorafán átalakulását szulforafánná a szervezetben, jelentősen növelve a szulforafán biológiai hozzáférhetőségét és hatékonyságát a szervezetben. Az [AP] A Complex kapszulák az egyetlen olyan termék, amelynek szulforafán aktiváló formulája van, mivel a bennük lévő piperin akár 10-szeresére is növelheti a glükorafán és a szulforafán biológiai hozzáférhetőségét és hatását.
Az Alaria esculenta egy másik fontos összetevője ennek az egyedülálló, szinergikus hatású formulának, amely a szulforafán mellett csatlakozik a rendkívül értékes növényi kivonatok sorához.
1 doboz 60 kapszulát tartalmaz. Ez 1 hónapra elegendő.
2 x 1 kapszula az ajánlott adag