ALOE VERA bio ivógél

100%-ban kézzel filézett gél az Aloe Barbadensis Miller leveléből
DE-ÖKO-001

Alapár 21 328Ft/ 1 l
Csomagolás: 500 ml
Cikkszám: 1571

11.200 Ft

Leírás

Aloe Vera bio ivógélünket az Aloe Vera Barbadensis Millerből vonják ki. A növények természetes körülmények között nőnek Mexikó egy nagyon forró régiójában. A lassú növekedés az ásványi talajokon, ideális éghajlati körülmények között garantálja a növények magas tápanyagtartalmát.

A termesztés az európai irányelveknek megfelelően ellenőrzött ökológiai körülmények között történik. Nem használnak sem műtrágyát, sem növényvédő szereket. A leszedett leveleket azonnal megmossák, és az értékes gélt kézzel kihámozzák. Ezt Németországban ivógélként palackozzák.

Az Aloe Vera több mint 200 növényi anyagot tartalmaz. A fő hatóanyagot a táplálkozástudományi szakemberek acemannannak nevezik, amely egy poliszacharid, más néven aloveróz.

Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.

Összetevők:

További információk

Használat

Használat előtt jól rázza fel. Igyon naponta 3-szor 30 ml Aloe Vera bio ivógélt étkezés előtt.

A Beauty Lift vagy az Osteo Energy porral való kombináció esetén naponta egyszer töltsön kb. 90 ml Aloe Vera bio ivógélt egy shakerbe. Adjon hozzá 2 mérőpohárnyi Beauty Lift vagy Osteo Energy port, majd keverje össze mindkettőt a shakerben. Ezután igya meg.

Felbontás után az Aloe Vera bio ivógélt hűtőszekrényben tárolja – 3 héten belül használja fel. A termék színe és íze változhat, mivel friss növényekből készült természetes termékről van szó, amely szezonális ingadozásoknak van kitéve.