Dr Juchheim étrendkiegészítők útmutató 2. rész – Súlycsökkentés

Súlycsökkentés könnyedén

Stressz, kimerültség, méreganyagok, súlyproblémák…Ismerősen hangzanak?

Szeretnéd elérni az ideális testsúlyod, normális vércukorszintet, csökkenteni a koleszterinszinted, normalizálni a vérnyomásod, megelőzni és/vagy visszafordítani egyéb betegségek kialakulását? 

Ha stresszes életmódot folytatsz, vagy inzulinrezisztenciával élsz ezek nehezen, ha megvalósíthatóak, hiszen a fiziológiásan normális mennyiséget meghaladó inzulinfelesleg nem csak súlyproblémákhoz, de egyéb szövődményekhez is vezethet.

Hogy jön a képbe a kortizol, vagyis a stresszhormon?

Egy nő élete tele van kihívásokkal. Minden helyzetben a maximumot akarjuk magunkból kihozni, ami lehetetlen. A túlfeszített élet és az állandó megfelelési kényszer miatt testünk folyamatos stresszhelyzetek elé van állítva. A magasabb kortizolszint összefüggésbe hozható a testsúlygyarapodással és a metabolikus szindrómával. A kortizol elősegíti a hasi zsír felhalmozódását, fokozza az édes és zsíros ételek iránti sóvárgást. 

Ha ez még nem lenne elég, akkor szeretném felhívni a figyelmedet hogy a tartós stressz okozta magas kortizolszint összefügg a telomerek rövidülésével, ami a sejtek idő előtti öregedéséhez és különböző betegségek kialakulásához vezethet.

Nők esetében progeszteron-hiányhoz, ami pedig ösztrogén dominanciához vezet ( PCOS, endometriózis, ciszták, miómák…) 

Egyszóval minden mindennel összefügg és épp ennek a sok rossznak a megmentésére , kiküszöbölésére lettek kitalálva az új termékek.

 

Jöjjenek az új termékek, amiket mindenki úgy várt!

– 3+1 termék van , ami pont a fent említett problémák kezelésére lett összeállítva. Ez egy program. Ha van lehetőséged ,kérlek egyben vedd meg őket.

  • Ayurvéda elveit használták 
  • Organikus összetevőkből állnak
  • Cukormentesek
  • Színezék -és aromamentesek
  • Az inzulin és kortizol normalizálása által is segíti a fogyást
  • Zsírmájnál is segítségedre lehet
  • Fittebb lehetsz és elmúlhat a farkasétvàgyad
 

A súlycsökkentés folyamata ezekkel a termékekkel végre gyerekjáték lesz!

Súlycsökkentés

GUM JAM – S Line Capsules ORGANIC

Gyors fogyáshoz segítség. Napi 2 x 1 kapszula fogyasztása javasolt, lehetőleg reggel és este, elegendő folyadékkal. 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz a doboz. Terhesség és szoptatás alatt kérlek ne szedd.

Súlycsökkentés

GUM JAM Red Gummies S-Line ORGANIC

A fogyást segíti ,mert egyensúlyban lesz az inzulinszintje. Ha ennél valamit, vegyél be belőle egyet.
Napi adagja: 4 db
Túlzott fogyasztása esetén hashajtó hatású lehet.Nem alkalmas terhesség és szoptatás alatt.
15 napi mennyiséget tartalmaz a doboz.

Súlycsökkentés

GUM JAM Orange Gummies ORGANIC

Multivitamin az egész családnak, biológiailag aktív vitamin, kizárólag természetes összetevőkből áll, növényekből van kivonva a vitamin és ásványi-anyag, nincs benne szintetikus anyag! GYEREKEKNEK IS LEHET ADNI!
fogyasztásával feltöltjük a szervezetünket vitaminokkal, így kevésbé fogunk sóvárogni, kevésbé leszünk “kívánósak”. Adagolása felnőtteknek:3×1

Súlycsökkentés

GUM JAM Blue Gummies ORGANIC

Mérgetelenítő , nehézfém kivezető. Kötőszövetből is kiviszi a méreganyagot, így a cellulite elleni is segítségünkre lesz.
Adagololása: napi 3x
20 napra elegendő mennyiséget tartalmaz a doboz. Nem alkalmas 18 éven aluliak és kumarin antikoagulánsokkal kezelt személyek számára; terhesség és szoptatás alatt.

Kategória
Kategóriák