Effect kozmetikumok

Dr. Juchheim innovatív biotechnológia kozmetikum gyors és látványos, hosszantartó hatást biztosító kozmetikai kezeléseket és otthoni kozmetikumokat tesz elérhetővé.

Bio-vegán természetes alapanyagú kozmetikumok , melyek állatkísérlet -, parabén-, kőolaj származék- és egyéb káros anyag mentes kozmetikumok. Szabadalmaztatott, kiváló minőségű kozmetikumok, és újgenerációs egészségügyi termékek.

A termékek Dr Jürgen Juchheim 4 szakvizsgával rendelkező nemzetközileg is elismert orvos nevéhez fűződnek, aki Münchenben praktizált. 35 éve kutatja a szépség titkát. Szépségklinikáján alternatívát keresett arra az esetre, hogy betegei számára meg tudja hosszabbítani a zsírleszívás és egyéb plasztikai kezelések hatását. Távoli országok tradicionális gyógyítását ötvözte a legújabb technológiákkal. Az indiai ayurvédikus tanításokat tanulmányozta, majd beutazta egész Ázsiát és Afrikát az ott fellelhető gyógynövények lenyűgöző hatásának kutatásába fogott.

Mindezek mellett szisztematikusan követte az orvostechnika, biotechnológia fejlesztései, majd azokat felhasználva dolgozta ki az ayurvedikus kozmetikai és anti-aging termékcsaládját.

 Dr Juchheim Effekt-kozmetikuma mindenki számára látható, rövid időn belüli javulást és hosszantartó hatást eredményezhet. A krémek folyamatos alkalmazás alatt a bőrkép rövid időn belül láthatóan javul, és fiatalos megjelenést eredményez. Beépül a bőr harmadik rétegébe, és újra strukturálja azt. Emel, feszesít. A termékeknek garantált hatásuk van, amit egyedülálló összetételük biztosít.

Miért ajánlom a Dr. Juchheim termékeket?

Azonnal látható hatása van a kozmetikumoknak.

Hosszú távú használattal évekkel fiatalíthatja, regenerálja a bőr állapotát.

Természetes hatóanyagokat tartalmaznak.

Káros anyagoktól mentesek.

Német minőség = megbízhatóság és precizitás

Téged is érdekel ez a szuper lehetőség? Akkor kattints valamelyik kategóriára és válogass kedvedre a jobbnál jobb termékek közül!