Stressz, kimerültség, méreganyagok, súlyproblémák…Ismerősen hangzanak?

Szeretnéd elérni az ideális testsúlyod, normális vércukorszintet, csökkenteni a koleszterinszinted, normalizálni a vérnyomásod, megelőzni és/vagy visszafordítani egyéb betegségek kialakulását? 

Ha stresszes életmódot folytatsz, vagy inzulinrezisztenciával élsz ezek nehezen, ha megvalósíthatóak, hiszen a fiziológiásan normális mennyiséget meghaladó inzulinfelesleg nem csak súlyproblémákhoz, de egyéb szövődményekhez is vezethet.

Hogy jön a képbe a kortizol, vagyis a stresszhormon?

Egy nő élete tele van kihívásokkal. Minden helyzetben a maximumot akarjuk magunkból kihozni, ami lehetetlen. A túlfeszített élet és az állandó megfelelési kényszer miatt testünk folyamatos stresszhelyzetek elé van állítva. A magasabb kortizolszint összefüggésbe hozható a testsúlygyarapodással és a metabolikus szindrómával. A kortizol elősegítheti a hasi zsír felhalmozódását, fokozhatja az édes és zsíros ételek iránti sóvárgást. 

Ha ez még nem lenne elég, akkor szeretném felhívni a figyelmedet hogy a tartós stressz okozta magas kortizolszint összefügg a telomerek rövidülésével, ami a sejtek idő előtti öregedéséhez és különböző betegségek kialakulásához vezethet.

Nők esetében progeszteron-hiányhoz, ami pedig ösztrogén dominanciához vezethet ( PCOS, endometriózis, ciszták, miómák…) 

Egyszóval minden mindennel összefügg és épp ennek a sok rossznak a segítségére, megelőzésére lettek kitalálva az új termékek.

A Dr Juchheim Testsúly kontroll Program szabadalmaztatott összetevői most éhezés és különösebb diéta nélkül segíthet elérni az optimális testsúlyodat!

GUM JAM - S Line Capsules

GUM JAM – S Line Capsules ORGANIC

Napi Fogyáshoz, testsúly optimalizáláshoz segítség. 2 x 1 kapszula fogyasztása javasolt, lehetőleg reggel és este, elegendő folyadékkal. 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz a doboz. Terhesség és szoptatás alatt kérlek ne szedd. A megfelelő adagoláshoz, hogy személyre szabjuk, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

GUM JAM Red Gummies S-Line

GUM JAM Red Gummies S-Line ORGANIC

A fogyást segíti. Arra törekszik, hogy egyensúlyban legyen az inzulin szintje. Ha ennél valamit, vegyél be belőle egyet.
Napi adagja: 4 db
Túlzott fogyasztása esetén hashajtó hatású lehet.           Nem alkalmas terhesség és szoptatás alatt.
15 napi mennyiséget tartalmaz a doboz.

GUM JAM Blue Gummies ORGANIC

GUM JAM Blue Gummies ORGANIC

Méregtelenítő. Kötőszövetből is segíti kivinni a méreganyagot, így a cellulite elleni is segítségünkre lehet.
Adagololása: napi 3x
20 napra elegendő mennyiséget tartalmaz a doboz.      Nem alkalmas 18 éven aluliak és kumarin antikoagulánsokkal kezelt személyek számára; terhesség és szoptatás alatt.

GUM JAM Orange Gummies ORGANIC

GUM JAM Orange Gummies ORGANIC

Multivitamin az egész családnak, biológiailag aktív vitamin, kizárólag természetes összetevőkből áll, növényekből van kivonva a vitamin és ásványi-anyag, nincs benne szintetikus anyag! GYEREKEKNEK IS LEHET ADNI!
Fogyasztásával feltöltjük a szervezetünket vitaminokkal, így kevésbé fogunk sóvárogni, kevésbé leszünk “kívánósak”. Adagolása felnőtteknek:3×1

Sirtactive kapszula

A Sirtactive kapszula grapefruit, bio matcha (zöld tea), zöld kávé, keserű narancs és guarana kivonatot tartalmaz. 

A grapefruit-kivonatot a grapefruit zúzott magjából és héjából készítik. A kivonat különleges előnyökkel és képességekkel rendelkező, rendkívül aktív bioflavonoidokat tartalmaz. 

 

Slimpur kapszula

A SlimPur* kapszula kiváló minőségű konjakport tartalmaz keserű narancs bioflavonoidokkal és L-karnitinnel kombinálva.

A konjak glükomannán megköti a vizet a gyomorban és megduzzad, így a jóllakottság érzése gyorsabban bekövetkezhet. Ez azt jelenti, hogy étkezéskor automatikusan kisebb adagokat fogyasztunk.