Természetes hatóanyagok narancsbőrre

Narancsbőr

Nagyon fontos, hogy ha narancsbőrünk van azt több helyről támadjuk. Sajnos sokszor nem elég az edzés, a diéta, a sok folyadék, a makacs gödröcskék nem akarnak eltűnni. Ilyenkor érdemes a meglazult kötőszövetet erősíteni, a pangó vizet kihajtani a zsírpárnák csökkentése mellett. Az alábbiakban összefoglaltuk melyek azok az igazán hatékony természetes összetevők, amelyek valóban csökkenthetik a narancsbőrt és erősíthetik a kötőszövetet. 

 

Íme a varázslatos természetes hatóanyagok narancsbőrre listája amelyek megfelelő kompozícióban történő alkalmazása segíthetnek a problémán

Koffein

Átmeneti feszesítés: A koffeinnek átmeneti feszítő hatása van a bőrre, ami ideiglenesen csökkentheti a cellulit megjelenését.

Növelt véráramlás: A koffein javítja a vérkeringést, amikor helyileg alkalmazzák. A fokozott véráramlás hozzájárulhat a folyadékgyülem és a toxinok csökkentéséhez az érintett területeken.

Zsíranyagcsere: A koffeinről azt is feltételezik, hogy serkenti a zsírsejtek lebontását. Azonban az, hogy ez milyen mértékben történik, és milyen hatással van a cellulit csökkentésére, még mindig vitatott téma a kutatók körében.

Málnaketon

Lehetséges zsíranyagcsere: A málnaketonokról feltételezik, hogy fokozzák a zsírsejtek lebontását az adiponektin nevű hormon aktivitásának növelésével. A növekedett zsíranyagcsere  hozzájárulhat a cellulit csökkentéséhez.

Bőr rugalmassága: A málnaketonok javíthatják a bőr rugalmasságát, ami simább megjelenést eredményezhet, és potenciálisan csökkentheti a cellulit megjelenését.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: Gyulladáscsökkentő tulajdonsága potenciálisan segíthet a cellulithoz kapcsolódó gyulladás csökkentésében.

Guarana kivonat

Koffeintartalom: A guarana kivonat a magas koffeintartalmáról ismert. A koffein gyakori összetevője az anti-cellulit termékeknek, ami mint említettük hatékony ellenszere lehet a narancsbőrnek.

Serkentő tulajdonságok: A koffein stimuláns, amely segíthet a vérkeringés fokozásában, amikor helyileg alkalmazzák. A javult véráramlás hozzájárulhat a folyadékretenció és a cellulithoz kapcsolódó toxinok csökkentéséhez.

Antioxidáns aktivitás: A guarana kivonat antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a bőr védelmében az oxidatív stressz és a szabad gyökök által okozott károsodás ellen. Az antioxidánsok hozzájárulnak az általános bőr egészségéhez.

Bőr feszesítése: A guarana kivonat összehúzó tulajdonságai hozzájárulhatnak a bőr feszesítéséhez, potenciálisan javítva a bőr szilárdságát és rugalmasságát, ami pozitív hatással lehet a cellulit megjelenésére.

Gyömbér

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A gyömbér jól dokumentált gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Azt gondolják, hogy a gyulladás szerepet játszik a cellulit kialakulásában, így a gyömbér kivonat helyi alkalmazása segíthet a gyulladás csökkentésében az érintett területeken.

Antioxidáns aktivitás: A gyömbér antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a bőr védelmében az oxidatív stressz ellen. Az antioxidánsok hozzájárulnak az általános bőr egészségéhez, és segíthetnek csökkenteni a szabad gyökök bőrsejtekre gyakorolt hatását.

Bőr feszesítése: A gyömbért ismerik bőr feszesítő tulajdonságai miatt. A gyömbér kivonat helyi alkalmazása hozzájárulhat a bőr szilárdságának és rugalmasságának javításához, potenciálisan csökkentve a cellulit megjelenését.

Vérkeringés serkentése: A gyömbérnek vazodilatációs tulajdonságai vannak, ami azt jelenti, hogy segíthet kitágítani az ereket és javítani a vérkeringést. A fokozott vérkeringés hozzájárulhat a folyadékretenció és a cellulithoz kapcsolódó toxinok csökkentéséhez.

Vadgesztenye

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A vadgesztenye mag kivonatáról ismert, hogy gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Azt gondolják, hogy a gyulladás szerepet játszik a cellulit kialakulásában, így a kivonat helyi alkalmazása segíthet a gyulladás csökkentésében az érintett területeken.

Vazokonstriktor hatás: A vadgesztenye kivonata tartalmaz egy olyan vegyületet, aescint, aminek vazokonstriktor tulajdonságai vannak. Ez azt jelenti, hogy segíthet összehúzni az ereket, potenciálisan csökkentve a folyadékleakadást és a cellulithoz kapcsolódó duzzanatot.

Javult vérkeringés: A vadgesztenye kivonatában található aescinről úgy vélik, hogy javítja a vérkeringést. A fokozott véráramlás hozzájárulhat a folyadékretenció és a cellulithoz kapcsolódó toxinok csökkentéséhez.

Feszesítő hatás: A vadgesztenye mag kivonatát gyakran használják a bőrápolási termékekben feszesítő és rugalmasságot fokozó tulajdonságai miatt. Helyi alkalmazása hozzájárulhat a bőr általános tónusának és rugalmasságának javításához, potenciálisan csökkentve a cellulit megjelenését.

Cenella Asiatica

Kollagéntermelés: A Centella Asiatica ismert képességéről, hogy serkentsi a kollagénszintézist. A kollagén egy szerkezeti fehérje, amely hozzájárul a bőr szilárdságához és rugalmasságához. A kollagén termelésének javítása segíthet csökkenteni a cellulit megjelenését a bőrszerkezet fokozásával.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A kivonatnak gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, ami hasznos lehet a cellulithoz kapcsolódó gyulladás csökkentésében. Azt gondolják, hogy a gyulladás hozzájárul a cellulit kialakulásához, és annak kezelése potenciálisan javíthatja a bőr megjelenését.

Javult vérkeringés: A Centella Asiatica vazodilatációs tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segíthet kitágítani az ereket és javítani a vérkeringést. A fokozott véráramlás hozzájárulhat a folyadékretenció és a cellulithoz kapcsolódó toxinok csökkentéséhez.

Bőrgyógyulás: A Centella Asiaticát hagyományosan sebgyógyításra használják. Habár a cellulit nem seb, ennek a kivonatnak a potenciális bőrregeneráló tulajdonságai hozzájárulhatnak az általános bőr egészségéhez, ami potenciálisan javíthatja a cellulit megjelenését.

Hólyagrák kivonat

Jódtartalom: A hólyagrák kivonat gazdag jódban, egy ásványi anyagban, amely szerepet játszik a pajzsmirigy működésében. A megfelelő pajzsmirigyfunkció fontos a egészséges anyagcsere fenntartásához, és néhány támogató szerint az optimalizált anyagcsere hozzájárulhat a cellulit csökkentéséhez.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A hólyagrák kivonatot tanulmányozták gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. Mivel a gyulladást a cellulit egyik tényezőjének tekintik, a kivonat helyi alkalmazása segíthet a gyulladás csökkentésében az érintett területeken.

Bőr feszesítése: A hólyagrák kivonatban található ásványi anyagok és antioxidánsok hozzájárulhatnak a bőr feszesítéséhez és szilárdságához. A javult bőrtónus és rugalmasság potenciálisan csökkentheti a cellulit megjelenését.

Detoxikáció: Az általánosságban a hólyagák ismerik a testből való toxinok eltávolítására való képességükről. A hínárféle kivonat helyi alkalmazása segíthet a detoxikációs folyamatban, potenciálisan csökkentve a folyadékretenciót és a cellulithoz kapcsolódó toxinokat.

Borostyán kivonat

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: Az angol borostyán kivonatáról ismert, hogy gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyulladást a cellulit egyik tényezőjének tekintik, így a kivonat helyi alkalmazása segíthet a gyulladás csökkentésében az érintett területeken.

Bőr feszesítése: Az angol borostyán kivonatát gyakran alkalmazzák feszesítő tulajdonságai miatt. Helyi alkalmazása hozzájárulhat a bőr tónusának és rugalmasságának javításához, potenciálisan csökkentve a cellulit megjelenését.

Javult vérkeringés: Néhány támogató szerint az angol borostyán segíthet a vérkeringés javításában. A fokozott véráramlás hozzájárulhat a folyadékretenció és a cellulithoz kapcsolódó toxinok csökkentéséhez.

Antioxidáns aktivitás: Az angol borostyán antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a bőr védelmében az oxidatív stressz ellen. Az antioxidánsok hozzájárulnak az általános bőr egészségéhez, és segíthetnek csökkenteni a szabad gyökök bőrsejtekre gyakorolt hatását.

Komló kivonat

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok: A komlókivonat ismert gyulladáscsökkentő tulajdonságairól. A gyulladást a cellulit egyik tényezőjének tekintik, így a kivonat helyi alkalmazása segíthet a gyulladás csökkentésében az érintett területeken.

Antioxidáns aktivitás: A komló antioxidánsokat tartalmaz, például polifenolokat, amelyek segíthetnek a bőr védelmében az oxidatív stressz ellen. Az antioxidánsok hozzájárulnak az általános bőr egészségéhez, és segíthetnek csökkenteni a szabad gyökök bőrsejtekre gyakorolt hatását.

Bőr feszesítése: A komlókivonatot gyakran alkalmazzák feszesítő tulajdonságai miatt. Helyi alkalmazása hozzájárulhat a bőr tónusának és rugalmasságának javításához, potenciálisan csökkentve a cellulit megjelenését.

Összehúzó hatás: A komlókivonat összehúzó tulajdonságai hozzájárulhatnak a bőr feszítéséhez és szilárdságának növeléséhez, ami segíthet a cellulithez társuló bemélyedett megjelenés csökkentésében.

Természetes hatóanyagok narancsbőrre? Íme a termék amelyben mindegyik összetevő megtalálható a megfelelően hatékony kompozícióban.

Előtte-utána eredményeket az oladl alján találsz.

juchheim byebyecellulite Krém narancsbőr ellen

Bye Bye Cellulite

  • Több százezer termékeladásű
  • Természetes hatóanyagok
  • Teljes kötőszövet regenerálás 3 hónapon belül, súlyosságtól függően.

A terméket most kedvezményesen kizárólag emailben tudod megrendelni. Írj nekünk emailt ha szeretnél egy ilyen csodát az alábbi gombra kattintva.  A tárgyba azt írd, hogy “Bye Bye Cellulite”.

Kategória
Kategóriák