Orvos által felfedezett öregedésgátló szenzáció

A Bye Bye Age fő hatóanyaga a Brokkoli kivonat.

A brokkoli hatóanyaga a Sulforaphane.

A keresztes virágú zöldségekben a sulforaphane inaktív állapotban glükorafanin formájában található. A mirozináz nevű enzim a glükorafanint a sulforaphane aktív formájává alakítja. Ezt a reakciót rágás vagy darabolás váltja ki, de előfordulhat bizonyos bélbaktériumok működése miatt is. Miben található a legtöbb sulforaphan?

A brokkoli csírában.

Miért lett a brokkoli kivonat a fő hatóanyaga a Bye Bye Age-nak?

Mielőtt belemennék miért is lett először írnék pár szót a kis szemtelen fehérjéről, a progerinről.

A progerin egy mutálódott fehérje, amely összefüggésbe hozható az öregedéssel. A Progerin úgy fejti ki hatását, hogy megzavarja a normál sejtműködést, megakadályozza, hogy a sejtek képesek legyenek helyreállítani magukat, és ez a szövetek lebomlásához vezet. Ez a mérgező fehérje tönkreteszi a zsírszövetet, a kollagént, az elasztint, és károsítja az epidermisz keratinocitáit.

A progerin mindannyiunkat érint

Az életkor a dohányzás, a  méreganyagok, UV sugárzás , és a stressz-elősegítik a felhalmozódását. Már kis mennyiségű progeprin is képes lebontani a bőr alatti zsírszövetet, elpusztítani a kollagént az elasztint és a felhám kreatinocitáit.

Úgy jöttek rá, hogy a progerin az elsődleges felelőse a bőr öregedésének, hogy a Hutchinson–Gilford progéria szindrómában szenvedő gyermekek bőre – akiknek a bőre a korai öregedéstől egyre ráncosodik- rendkívül magas progerin koncentrációt mutatott. Készült egy tanulmány amelyben a Sulforaphane vetették be a progerin szint lecsökkentésére és működött.

“Az SFN autofágia révén fokozza a progerin eliminációját, és megfordítja a fenotípusos változásokat, amelyek a HGPS jellemzői. Ezért az SFN ígéretes terápiás lehetőség a HGPS-ben szenvedő gyermekek számára.” https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4326906/

Vagyis a Sulforaphane az autofágia (működésképtelen rossz sejtek kitakarítása) révén kisörpi a mutálódott fehérjét a szervezetből. Ezt egy kicsit továbbgondolták és bevetették a bőr öregedésének a megfékezésére is.

A brokkoli kivonat bőrön történő alkalmazása helyileg csodákat képes művelni a bőrrel.

Segítségével a bőr öregedő sejtjei regenerálódhatnak, az öregedés minden jele, mint például a durva bőrfelület, a ráncok, a fáradt, beesett és megereszkedett bőrfelületek, valamint az öregségi foltok hatékonyan kezelhetők. Az öregedési folyamatot végre késleltethetjük, és az öregedés jeleit hatékonyan kezelhetjük.

Ha te is szeretnéd megtapasztalni a kortalanságot , akkor az alábbi linken keresztül meg tudod rendelni az egyedi szabadalmaztatott anti-progerin komplexet tartalmazó Bye Bye Age krémet. A krém mellé a Juchheim cégnél elengedhetetlen a dr. Juchheim Tonic,melynek mélytisztító hatása van és segíti a krémekben lévő hatóanyagok felszívódását

Amennyiben szeretnéd tőlem is van lehetőséged rendelni. Keress meg az info@drliptakalexandra.hu mail címen vagy Facebook, Instagrammon keresztül.

info@drliptakalexandra.hu

06-30-2286951

Keress bizalommal!

Kategória
Kategóriák