Miért érdemes a kollagént pótolni?

Röviden, mert megerősíti, regenerálja a bélgátat, így a bélrendszeri problémákban segíthet, és mert fiatalosabbá teszi a bőrt.

A legtöbb ember a kollagén-kiegészítőket a bőr, a haj és a köröm egészségéhez köti . A kollagénnek azonban számos előnye van, amelyek közül az egyik az egészségesebb bélrendszer! A kollagén szerves szerepet játszik emésztőrendszerünk nyálkahártyájának újjáépítésében és erősítésében, mivel tartalmazza azokat az aminosavakat – különösen a glicint és a glutamint –, amelyek elengedhetetlenek a helyreállításához. A glutamint és a glicint kulcsfontosságú aminosavként azonosították a bélfal gyulladásának megelőzésében és a szivárgó bélszindróma gyógyításában.

Valójában a kutatások kimutatták, hogy a kollagén peptidek ténylegesen enyhíthetik a bélgát diszfunkcióját.

A kollagén által biztosított védőgát lehetővé teszi a hasznos bélbaktériumok szaporodását. Ennek eredményeként a mikrobiom jobban tudja támogatni az immunsejtek megfelelő jelátvitelét és aktivitását.

Amikor emésztési problémákat tapasztalunk, például szivárgó bélrendszert, akkor valószínűleg a tápanyagok felszívódása is károsodást szenved. Szivárgó bél akkor tapasztalható, ha a bélben lévő hámsejt-csatlakozások (a bélgát vékony rétege) meglazulnak, vagy más szóval a bélnyálkahártyán rések vannak, amelyek a fehérjék és az élelmiszer-részecskék „kiszivárgását” okozzák, amelyeknek a bélben kell lenniük. a bélbe, a véráramba.

A szivárgó bél az egyik fő oka annak, hogy mindenféle egészségügyi problémát tapasztalunk, mint például:

  • Puffadás és emésztési kellemetlenség
  • Agyköd
  • Az energia zuhan
  • Alacsony hangulat
  • Hozzájárul az autoimmunitás kialakulásához
  • Bőrproblémák (ekcéma és pikkelysömör)

A bőrfiatalítás szempontjából pedig az alábbi tényeket már mindenki ismeri valószínűleg.

A kollagén tulajdonképpen a bőr váza, ami megakadályozza a bőr megereszkedését, és felelős azért, hogy telt, fiatalos megjelenésű legyen az arcunk. A szervezet életünk során folyamatosan lebontja és pótolja a kollagént. Ahogy öregszünk, a szervezet gyorsabban bontja le a kollagént, mint ahogy elő tudná állítani. Bőrünkben a kollagéntermelés húszas éveinkben tetőzik. Ahogy öregszünk, a kollagénszint csökkenése miatt a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét , és kialakulnak a ráncok.

Beauty lift kollagén pótlásra

A csatolt képen 3 hónap Beauty Lift italporral történő kollagén pótlás eredményét láthatjátok

Kollagén pótlás előtt és után.

info@drliptakalexandra.hu

06-30-2286951

Keress bizalommal!

Kategória
Kategóriák