A narancsbőr hatékony kezelése

A bőr rugalmasságának idővel történő elvesztése és a bőr öregedésének jelei teljesen természetes folyamat. De mit tehetsz, ha a kötőszövet rugalmassága az életkorral jelentősen csökken, és a nők azon 80-90%-ának egyike vagy, akik narancsbőrben szenvednek és ami ellen fáradságosan próbálsz küzdeni vagy megszabadulni? Hagyj fel az eddigi próbálkozásaiddal, kezdd el alkalmazni inkább a Bye Bye Cellulite krémet.

ByeByeCellulite

Mi az a cellulit?

A narancsbőr fő árulkodó jelei a bőrön megjelenő gödröcskék, amelyek jellemzően a combon vagy a fenéken a leglátványosabbak,  és kísértetiesen hasonlítanak  a narancsbőr felszínére  – innen ered a jelenség leírására használt narancsbőr kifejezés.

A cellulit a bőrfelszín alatti kötőszövet és a zsírréteg kölcsönhatásából jön létre. A szervezetünk által fel nem használt káros anyagok a zsírsejtekben raktározódnak, amelyek a kötőszövetben felhalmozódnak, és megduzzadva a dermis felé kidudorodnak és a bőrrétegbe nyúlnak.

Ilyenkor a sejtek nagy nyomást gyakorolnak a bőrre, ami narancshéjra emlékeztető deformációt okoz, elsősorban a fenéken és a combon.

A cellulit okai

A cellulitisz kialakulása több okra vezethető vissza.

Hormonális változások

Bármilyen hormonális változás, amely a nőket érinti, elősegíti a narancsbőr megjelenését.

Éppen ezért serdülőkorban is megjelenhet a cellulitisz enyhébb formája.  Kialakulásában nagy szerepet játszanak a fogamzásgátlók, a terhesség és a menopauza . Mindezért  az ösztrogén nevű női hormon  a felelős. Azok a nők, akik sok ösztrogént termelnek a terhesség alatt vagy fogamzásgátló tabletták szedése közben, hajlamosabbak a cellulitiszre.

Ha a női nemi hormon ösztrogén termelése  megemelkedik például terhesség, fogamzásgátlók vagy hormonkezelt ételek hatására, akkor a szervezet több zsírt raktároz el,  ami megkönnyíti a bosszantó gödröcskék kialakulását a bőrünkön.

Egészségtelen táplálkozás

Lehetünk vékonyak vagy kövérek,  helytelen étkezési szokásaink is  nyomot hagynak a bőrünkön.

A túlzott cukor- és zsírfogyasztás kedvez a narancsbőrnek a zsírsejtek bővülésével,  a túlzott sóbevitel pedig lehetetlenné teszi a salakanyagok eltávolítását a folyadék visszatartásával.

A nők bőrének kötőszövete lazább és sokkal kevésbé ellenálló, mint a férfiaké. Ez azonban nem véletlen. A terhesség alatt a nők bőrének nagy rugalmasságot kell mutatnia, így a bőr kötőszövetei párhuzamosan épülnek fel, hogy zsírszövetek képződhessenek közöttük. 

Méreganyagok

A cellulitisz oka gyakran a nyirokrendszer elégtelen működése . A bőr feszességének csökkenése miatt a nyirokfolyadék nem áramlik megfelelően a nyirokerekben, aminek következtében az anyagcsere salakanyagok nem ürülhetnek ki és lerakódnak a zsírsejtekben.

Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód következtében  az alsótest nyirok- és vérkeringése nem megfelelő, ami fokozza a méreganyagok lerakódását, a zsírsejtek növekedését és a narancsbőr kialakulásának esélyét.

A szervezet zsíros ételek fogyasztásával kezdi el raktározni a zsírt, és a zsírsejtek megsokszorozódnak. Kerüld a füstölt ételeket, az alkoholt és a kávét! Igyál friss gyümölcs- és zöldségleveket!

Ha kevés folyadékot iszol,  a salakanyag nem tud időben kijutni a szervezetből. A bőr elveszti rugalmasságát, és máris ott van a narancsbőr.

A stressz  sokszor anyagcserezavarokhoz vezethet, így a salakanyagok felhalmozódhatnak a szervezetedben, ami sajnos a bőrödön is meglátszik. Lazítással és lazító masszázzsal oldhatod a feszültséget.

Rengeteg dolog segíthet a narancsbőr enyhítésében, ide tartozik az egészséges ételek fogyasztása, megfelelő folyadék bevitel, szaunázás, masszás, a méregtelenítés serkentése, sport, ami a zsírsejtek csökkentésével és izomfejlesztéssel jár…. de mi van akkor ha már mindent megpróbáltál és semmi eredmény?

Kezdd el használni a Bye Bye Cellulite krémet!

A ByeByeCellulite teljesen új megközelítést kínál a cellulit megjelenésével kapcsolatban

Ez a fenomenális termék rendkívül hatékony hatóanyagokat tartalmaz, és egy 6 lépéses koncepció szerint bontja ki hatását. Közvetlenül az alkalmazás után a hatás megkezdődik és fokozódik. Rövid időn belül a narancsbőr megjelenése láthatóan csökkenthető. A bőr melegségének, bizsergésének és bőrpírjának érzése annak a jele, hogy a hatás teljesen kibontakozik.

juchheim byebyecellulite Krém narancsbőr ellen

A ByeByeCellulite egyedülálló, növényi alapanyagokat tartalmaz, 6-szoros hatású koncepcióval:

  1. A vérkeringés látható növekedése (bőrpír).
  2. Érzékelhető melegség.
  3. A vérellátás javítása.
  4. A bőr kisimulása.
  5. A bőr szerkezetének feszesítése.
  6. A bőr megjelenésének harmonizálása ,csökkenhet vagy eltűnhet a narancsbőr.

Azonnali hatású készítmény, a végleges eredmény 60-90 napon belül látható.

Szabadulj meg a narancsbőrtől végleg. Kezdd el kenni magad még ma!

A Bye Bye Cellulite krém megvásárolható az adott linken keresztül , de akár tőlem személyesen is illetve postázni is tudom Európán belül bárhova.

06-30-2286951

info@drliptakalexandra.hu

Keress bizalommal!

Kategória
Kategóriák